Granex

СЪХРАНЕНИЕ НА КАРТОФИ

Фирма Granex вече си е сътрудничила няколко пъти с Фризомат. Те започнаха със съоръжение за съхранение за 2 000 тона картофи и със съоръжение за 12 000 тона зърно. Друга сграда за съхранение на картофи за 10 000 тона е напълно подготвена.

Съхранение на картофи

Фирма Granex вече си е сътрудничила няколко пъти с Фризомат. Те започнаха със съоръжение за съхранение за 2 000 тона картофи и със съоръжение за 12 000 тона зърно. Друга сграда за съхранение на картофи за 10 000 тона е напълно подготвена. „Фризомат работи ефективно и използва най-добрата налична стомана. Нашите продукти и растящите ни амбиции са в добри ръце с Фризомат“, заяви Tom Van Goey, директор на Granex.

Приложение: Съхранение на картофи
Клиент: Granex
Местоположение: Ukraine
Площ: 1 176 m²

potato storage buildings metal halls PEB

Да обсъдим Вашия проект

Фризомат предлага идеалното решение на Вашите изисквания за стоманена сграда.
Нашата уникална строителна система позволява бърз и ефективен монтаж, като реализира Вашите мечти в изключително кратки срокове.

Нашият процес зад изграждането на Вашата нова сграда

Пълен контрол на всеки етап.

icons outlines 01

Проектиране

Фризомат разполага с всичко, от което се нуждаят предприятията и предприемачите, за да реализират мечтите си. Нашият екип от над 35 инженери и проектанти ще създаде Вашата мечта от стомана. 

Прочетете повече
icons outlines 02

Производство 

С нашите най-съвременни автоматизирани съоръжения на площ от 30 000 m², произвеждаме ефективно всички елементи на Вашата мечта от стомана. Благодарение на дългогодишния ни опит и експертни познания ние знаем точно как да създадем Вашата мечтана конструкция. 

Прочетете повече
icons outlines 03

Доставка  

Изпълняваме Вашата мечта от стомана с високоякостна студеноогъната стомана, която е с 30% по-лека и с 50% по-малък обем от стандартната такава. Този ефективен метод гарантира рентабилен транспорт и бърза доставка на Вашата стоманена сграда

Прочетете повече
icons outlines 04

Монтаж

Опитни и снабдени с цялата необходима техника монтажни екипи на Фризомат ще изградят Вашата стоманена сграда. При осъществяването на Вашата мечта ние се фокусираме върху ефективното и бързо строителство. 

Прочетете повече

Международно развитие с глобален играч

icons outlines 09

37 000 сгради

icons outlines 06

350 служители

icons outlines 05

100+ държави

icons outlines 10

10 000+ тона стомана/година

kaart 11 7

Свържете се с представител на Фризомат

Искате ли да обсъдите подробно проекта си с нас? Попълнете формуляра по-долу и разговаряйте с представител на Фризомат, без обвързващи условия.