НАШИТЕ СТОМАНЕНИ СГРАДИ И КОНСТРУКЦИИ > СГРАДИ ЗА СПОРТ И ХОБИ

ДЕСЕТКИ МЕЧТИ, ИЗГРАДЕНИ С КОНСТРУКЦИИ НА ФРИЗОМАТ

Уникалните стоманени конструкции на Фризомат са градивни елементи за всеки бизнес с многобройни възможности и приложения.

Искате ли да обсъдим Вашия проект?

Сгради за спорт и хоби

Искате ли да повишите качеството на Вашия обект за спорт и хоби? Стоманените сгради на Фризомат съчетават здравина с естетичен дизайн, за да можете да се наслаждавате на трайни и функционални пространства. Предлагаме стоманена сграда за всякакви спортни и развлекателни цели: от навеси за игрища за падел, покрити манежи, спортни зали и самолетни хангари до складове за оборудване за спорт и хоби. Можем да осигурим и изолация и вентилация. Фризомат проектира, произвежда и изгражда стоманени конструкции, съобразени с Вашите изисквания. Ние предоставяме бързи, гъвкави, устойчиви и рентабилни решения. 

Gavin Cronos Multiple Indoor Courts Sports Hall Sports Hall Exterior Frisomat

Интересувате ли се от сграда за спорт и хоби?

ПОЛУЧЕТЕ ОФЕРТА

New page

Получете оферта

Нашият процес зад изграждането на Вашата нова сграда

Пълен контрол на всеки етап.

icons outlines 01

Проектиране

Фризомат разполага с всичко, от което се нуждаят предприятията и предприемачите, за да реализират мечтите си. Нашият екип от над 35 инженери и проектанти ще създаде Вашата мечта от стомана. 

Прочетете повече
icons outlines 02

Производство 

С нашите най-съвременни автоматизирани съоръжения на площ от 30 000 m², произвеждаме ефективно всички елементи на Вашата мечта от стомана. Благодарение на дългогодишния ни опит и експертни познания ние знаем точно как да създадем Вашата мечтана конструкция. 

Прочетете повече
icons outlines 03

Доставка  

Изпълняваме Вашата мечта от стомана с високоякостна студеноогъната стомана, която е с 30% по-лека и с 50% по-малък обем от стандартната такава. Този ефективен метод гарантира рентабилен транспорт и бърза доставка на Вашата стоманена сграда

Прочетете повече
icons outlines 04

Монтаж

Опитни и снабдени с цялата необходима техника монтажни екипи на Фризомат ще изградят Вашата стоманена сграда. При осъществяването на Вашата мечта ние се фокусираме върху ефективното и бързо строителство. 

Прочетете повече