сглобяеми метални сгради - go-series

Готови ли сте да стартирате в кратък срок

Фризомат проектира, разработва, произвежда и изгражда сглобяеми сгради от студеноогъната стомана. Нашият икономичен, бърз и лесен принцип на строителство е без конкуренция. Всяка част просто пасва на своето място, благодарение на предварително направена подробна спецификация. Фризомат гарантира кратък срок на изпълнение на проекта и най-доброто съотношение цена-качество, благодарение на автоматизирания производствен процес, бърз монтаж и строг контрол на качеството. В резултат имате сглобяеми метални сгради, които не само са дълготрайни, но и лесни за поддръжка.

Фризомат е единственият международен производител на стоманени сгради, който предлага интегриран подход. От научно-изследователска и развойна дейност, проектиране и производство до международния транспорт, монтажа и следпродажбеното обслужване. По този начин ние винаги можем да отговорим на Вашите изисквания, независимо от приложението и географското местоположение на сградата Ви.


Размери и покрив

Високо качество и универсални сглобяеми метални сгради на оптимална цена, даващи възможност за удължаване и разширяване по всяко време. Поцинкованите рамки се монтират на всеки 4 метра. Размерите могат да варират в ширина до 20 метра и височина до 6 метра, в зависимост от натоварванията от сняг, вятър и земетръс, съгласно българските и европейски норми.
За свободни пространства над 20 метра, височини над 6 метра и други покривни наклони, проверете PROseries на Фризомат или се свържете с нас.

Сграда с дъговиден покрив
Сводестият стоманен хангар с елегантни линии за постоянно или временно място за съхранение е доказал своята ефективност.

Сграда с двускатен покрив с наклон 10°
Модерен дизайн с лек наклон на покрива.

Сграда с двускатен покрив с наклон 22°
Тази сграда предлага най-много вътрешно пространство. Двускатния покрив с наклон от 22° придава на сградата класически облик.


Фундиране

Основите на Фризомат са ефективни и икономични. В зависимост от почвените условия на Вашия район, могат да бъдат избрани следните варианти за фундиране:

Предварително изготвени олекотени монтажни фундаменти
Икономично решение, което дава възможност за минимално количество работа по основата, за минимален период от време, като същевременно предлага максимална стабилност.

Ивични стоманобетонни стени
Монтаж с експанзионни или химически анкери върху предварително изляти стоманобетонни стени.

Бетонна плоча
Монтаж с експанзионни или химически анкери върху съществуваща бетонна плоча.


Обшивка и цветове

За производството на листовете ламарина, използвани за Вашите стени и покривна обшивка, Фризомат използва само стомана от най-високо качество с цинков или цинково-магнезиев слой.

Покривните листове могат да бъдат избрани с или без антикондензационен филм за неизолирани сгради.

За изолиране със сандвич панели могат да бъдат избрани различни предварително определени дебелини и видове изолация. Можете да избирате между няколко цвята на Фризомат, за да може всичко да отговаря на имиджа на фирмата Ви.

Неизолирана обшивка
(единични листове)

Изолираща обшивка
(сандвич панели)

Цветове на Фризомат


Врати

Плъзгаща се врата

 • Лесна за боравене от един човек
 • Височини: 2.5 м – 3 м – 3,5 м – 4 м – 4.5 м
 • Ширина: 4 или 6 м – 2 висящи крила
 • Бял или сив цвят

Врати „XL“® на Фризомат

 • Плъзгаща се врата с 4-6 крила 

Секционна врата

 • Изолирана
 • Височини: 2.5 м – 3 м – 3,5 м – 4 м – 4.5 м
 • Ширина: 4 м и 5 м
 • Възможни са различни цветове

Пешеходна врата 

 • Бял или сив цвят
 • Отваряща се навътре или навън
 • Анти-паник

Прозорци и покривни панели за естествена светлина

Прозорци

Window
 • Обкантени отвори за прозорци
 • Включени рамка, столици и довършителни части

Покривни панели за естествена светлина

light panels
 • Панели в размер от 5 или 10% от повърхността на покрива, позволяващи навлизането на достатъчно дневна светлина в сградата

Търсите висококачествена стоманена сграда?