Търсите висококачествена стоманена сграда?

Нашите метални халета

Защо Фризомат

Innovators in
steel buildings

earth

100+
държави

frisomat buildings

35.000
сгради

frisomat employees

450
специалисти

Примери от практиката

frisomat steel crane hook

УСПЕШНИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ

От началото преди 40 години до днес ние сме изградили 35 000 сглобяеми метални конструкции по целия свят. Разполагаме с дъщерни дружества в 14 държави и производствени бази в Белгия и Бразилия.

frisomat innovation

ЗАДВИЖВАНИ ОТ ИНОВАЦИИ

Нашият отдел за развойна дейност със своите водещи специалисти проправя пътя към новаторски решения. Иновативните ни студеноформовани стоманени конструкции използват с 30% по-малко стомана, запазвайки висока здравина и устойчивост.

frisomat construction crane

НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР

Фризомат е семеен бизнес. Нашите ценности и нашите служители са важни за нас. Ние се облягаме на тях, за да развием трайни отношения с Вас. Това ни прави надежден партньор.

frisomat custom industrial building design

УСТОЙЧИВОСТ ДО ОСНОВАТА

Нашата строителна технология е устойчива. Соларни панели осигуряват 50% от енергията в производството. Използваме по-малко стомана, интелигентен транспорт и намаляваме до минимум отпадъците. Стоманата е 100% рециклируема.

Отзиви

Благодарение на Фризомат ние организираме уроци по езда през цялата година. Което е от съществено значение, когато ръководите училище за езда. Закритата арена за езда изглежда страхотно и е много солидна. Наистина можем да препоръчаме Фризомат.

 

Фризомат ни помогна да развием бизнеса си. От пространство под наем сега имаме 6 собствени склада, с обща площ от 19,000 кв.м. Качеството и естетиката позволяват лесно да се привлекат и поддържат дългосрочни наематели. Имаме най-доброто съотношение качество-цена!

Заедно с екипа на Фризомат ние вдъхнахме живот на нашия стратосферен проект! На летището Payerne, в Швейцария, персонализираният хангар помещава първия соларен стратосферен двуместен самолет в света. Ние сме новатори, както и Фризомат.

Нашият бизнес с авто части и картонени опаковки надрасна капацитета на нашия склад. Спешно се нуждаехме от допълнително пространство. Под натиска за помещаване на пристигащите нови продуктови линии, Фризомат беше чудесен избор. За по-малко от 35 дни новият склад с площ от 2 000 кв.м. беше сглобен и готов за употреба.

Нашите клиенти