Търсите висококачествена стоманена сграда?

Строителни решения

Защо Фризомат

 • We shelter your business!

  Сградите на Фризомат отговарят на Вашите нужди перфектно. Ние Ви съдействаме за постигането на най-доброто решение за защита на Вашите служители, машини и стоки и едновременно с това защитаваме Вашата инвестиция.

 • Контролираме целия процес. Както и Вие!

  Ние обхващаме цялата верига с добавена стойност, от научно-изследователската и развойна дейност, проектирането и производството, до транспорта, монтажа и следпродажбеното обслужване. Ние имаме пълен контрол. Както и Вие.

Innovators in
steel buildings

earth

100+
държави

frisomat buildings

35.000
сгради

frisomat employees

450
експерта

Примери от практиката

 • Стоманени конструкции - склад, производствена сграда и офис
  Склад и производствена сграда
  anemptytextlline
 • Склад за гуми с прозрачни пана на покрива - клиент БОРЯНА ГРУП
  Складови помещения
  anemptytextlline
 • Стоманена конструкция - луксозен шоурум и сервиз, Нисан
  Шоурум за леки автомобили
  anemptytextlline
 • Сервиз за камиони
  anemptytextlline

frisomat steel crane hook

СВЕТОВНА ОЦЕНКА

От самото начало, преди 40 години, ние изградихме 35 000 сгради по цял свят. Ние имаме дъщерни дружества в 14 държави и производствени предприятия в Белгия, Русия и Бразилия.

frisomat innovation

РЪКОВОДЕНИ ОТ ИНОВАЦИИТЕ

Нашият отдел за научно-изследователска и развойна дейност, заедно с нашите водещи изследователи, ни насочваше към намирането на новаторски решения. Нашите студеноформовани стоманени конструкции консумират с 30% по-малко стомана, но са стабилни и устойчиви.

frisomat construction crane

НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР

Фризомат е семеен бизнес. Нашите ценности и нашите служители са важни за нас. Ние ги надграждаме, за да развием дълготрайни отношения с Вас. Това ни прави надежден партньор.

frisomat custom industrial building design

УСТОЙЧИВОСТ ДО ОСНОВАТА

Нашият строителен процес е устойчив. Соларни панели осигуряват 50% от нашата енергия. Ние използваме по-малко стомана, интелигентен транспорт и намаляваме до минимум отпадъците. Стоманата е 100% рециклируема.

Отзиви

Благодарение на Фризомат ние организираме уроци по езда през цялата година. Което е от съществено значение, когато ръководите училище за езда. Закритата арена за езда изглежда страхотно и е много солидна. Наистина можем да препоръчаме Фризомат.

 

Фризомат ни помогна да развием бизнеса си. От пространство под наем сега имаме 6 собствени склада, с обща площ от 19,000 кв.м. Качеството и естетиката позволяват лесно да се привлекат и поддържат дългосрочни наематели. Имаме най-доброто съотношение качество-цена!

Заедно с екипа на Фризомат ние вдъхнахме живот на нашия стратосферен проект! На летището Payerne, в Швейцария, персонализираният хангар помещава първия соларен стратосферен двуместен самолет в света. Ние сме новатори, както и Фризомат.

Нашият бизнес с авто части и картонени опаковки надрасна капацитета на нашия склад. Спешно се нуждаехме от допълнително пространство. Под натиска за помещаване на пристигащите нови продуктови линии, Фризомат беше чудесен избор. За по-малко от 35 дни новият склад с площ от 2 000 кв.м. беше сглобен и готов за употреба.

Нашите клиенти