Мега-врати в надлъжна стена на сграда с площ от 1650 м²

Caverton, основана през 2008 г. в Нигерия, има само една цел: да стане лидер на пазара в логистиката на морския и въздушния транспорт.

helicopters and airplanes in metal hangar frisomat nal67hg1hysug961k2v0buys0hyv78mf28jlkffr10

Caverton

Caverton, основана през 2008 г. в Нигерия, има само една цел: да стане лидер на пазара в логистиката на морския и въздушния транспорт. За да може оптимално да отговори на нуждите на клиентите си – нефтената и газова индустрия в Африка, тя инвестира в сграда от стомана с площ от 1650 м² на летище Harcourt Port.

Изискванията на Caverton

Изискванията на Кавертон бяха толкова специфични, че Фризомат трябваше да изработи хале, което е безпрецедентно в историята на компанията. За да се осигури необходимото пространство за маневриране, беше разработено персонализирано решение. Резултатът е мега-врати в надлъжна стена – поредната иновация на Фризомат.

Влизане и излизане на хеликоптери със светкавична скорост

Мега-вратата е с ширина 22 м и височина 6,5 м. Размерите му са такива, че не е възможно да се инсталира в предната стена, както традиционно се случва. Предизвикателство, което Фризомат превърна в зашеметяващо инженерно постижение. Бързото влизане и излизане на хеликоптери е безпроблемно, Кавертон вече има желаната гъвкавост. И това е целта ни.

Готови ли сте да поговорим?

Имате ли нужда от съдействие за Вашия проект?
Свържете се с наш експерт.