февруари 22 2019 0Comment
Участие в международно изложение

FRISOMAT – отговоря на всички Ваши въпроси

Заповядайте на щанда на Фризомат на Архитектурно–Строителна Седмица от 6 до 9 март 2019г. в Интер Експо Център.

Фризомат ООД има удоволствието да Ви покани в периода от 6 до 9 март на Архитектурно – Строителна Седмица 2019, утвърдило се като едно от най-представителните изложения за отрасъла.

На нашия щанд ще имате възможност да се запознаете с различните приложения на стоманените конструкции на Фризомат. Експертите ни ще Ви помогнат да вземете правилното решение за Вашия бизнес. С построяването на над 880 сгради и повече от 25 години в България, компанията се е доказала като надежден партньор с богат опит, създавайки решения, които напълно отговарят на нуждите на клиента. От идеята и проекта, през производството до доставката и монтажа – ние контролираме и управляваме целия процес! Високо качество, сигурност, ефективност, неограничени опции за персонализация, дълъг експлоатационен живот, бърза доставка и изграждане на сградата в кратък срок – това прави нашите метални халета най-търсени не само в България, но и по света!

Направете Вашата онлайн регистрация до 23.59 ч. на 5 март или попълнете ръчно електронната покана. Не забравяйте да представите кода от регистрацията на входа при посещение на изложението.

На щанд A2, в зала 3 ще намерите отговори на всички Ваши въпроси.
Очакваме Ви!

frisomatbgadmin