Работни места

Защо да работите във Фризомат?

Задвижвани от хората

Фризомат, основан през 1978 г. от Ги Зомерс, е семеен бизнес в основата си. Нашите служители са най-важният ни актив. Всеки ден постигаме промяна с екип от международни експерти. Като лоялен партньор, ние предоставяме на нашите клиенти персонализирания елемент, от който се нуждаят. Фризомат се развива от хора и ние бихме искали да Ви посрещнем в нашето семейство.

Основани на опита

От белгийско дружество с еднолична собственост до международен строител на стоманени сгради. С 14 клона в цял свят, постоянно нарастващи представителства, с Белгия, Русия и Бразилия като страни производителки, Фризомат се настанява стабилно на пазара от 1978 година насам. Ние изграждаме дългогодишен опит и разширено ноу-хау на базата на над 35 000 завършени проекта.

Водени от иновациите

Строителство със студеновалцувана стомана. Това е ДНК-то на Фризомат. Ние постоянно обновяваме нашата стандартизирана строителна концепция. Приемането на предизвикателствата и разширяването на границите е в нашето ДНК. И в тази динамична работна атмосфера ние можем допълнително да подпомогнем Вашето развитие.