Защо Фризомат?

Frisomat Quickly Served

Бързо обслужване

Сградата Ви се монтира само за броени седмици. Как? С пълен контрол върху целия производствен процес и използване на студеноогъната поцинкована стомана.

Smooth assembly

Лесен монтаж

Всяка една сграда е предварително проектирана с фокус върху лесния и ефективен монтаж на място. Екипите за монтаж на Фризомат са опитни и работят с подробни монтажни планове. Нашите стоманени елементи са лесни за преместване на място.

Always innovativer

Винаги иновативни

Ние сме специализирани в изграждането на конструкции от студеноогъната стомана от 1978 г. до сега. Ръководим се от нововъведенията. Разполагаме с иновационни центрове, собствени съоръжения за научно-изследователска и развойна дейност и съоръжения за изпитване Тясно си сътрудничим с учени и университети.

Endless possibilities

Безкрайни възможности

От селскостопански навес до офис пространство. От манеж до самолетен хангар. Ние Ви съдействаме за най-доброто решение, което перфектно отговаря на Вашите изисквания.

Frisomat consistently unique

Постоянно уникални

Желаете добавяне на персонализиран елемент във Вашата стоманена сграда? Няма проблем. Вид и дебелина на изолацията? Цветове на стените и покрива? Етажна конструкция? Изборът е Ваш.

Търсите висококачествена стоманена сграда?