Нашата компания

Фризомат е основана през 1978 г. от Ги Зомерс. Ние сме белгийска компания, която проектира, разработва, произвежда и изгражда сгради от сглобяема студеноогъната стомана. Фризомат обхваща целия процес от научно-изследователската и развойна дейност, проектирането през производството до транспорта, монтажа и следпродажбеното обслужване. За нашите студеноогънати стоманени конструкции се използват с 30% по-малко стомана, но са здрави и устойчиви. Това прави сградите на Фризомат лесни за транспортиране и монтаж. Повече от 85% от продукцията ни се изнася.

Фризомат има 9 дъщерни дружества в цял свят, както и производствени предприятия в Белгия и Бразилия. Броят на представителствата ни в цял свят непрекъснато расте. Чрез това международно присъствие Фризомат работи в над 100 страни, където е завършила повече от 37 000 проекта от стоманени контструкции. Компанията има 350 служители в цял свят.

Създадено като дъщерно дружество на Фризомат Белгия през 1993 година, Фризомат ООД работи вече 30 години на българския строителен пазар. През изминалите години сме изградили над 1200 сгради в България и можем с гордост да кажем, че сме спечелили доверието на стотици доволни клиенти.
Много иновации в строителните системи на Фризомат, са родени в България. Днес в София е базирано основното инженерно бюро на Фризомат, което всяка година проектира стотици обекти за клиентите ни – в България и по целия свят.

 

Фризомат създава пространство. Стоманени конструкции построени в кратък срок и използвани дълго време.

Фризомат ще Ви изгради стабилна сграда в кратък срок. Изграждаме конструкциите с помощта на студеноогъната стомана. Какви са ползите?

  • Спестявате време и пари
    Вашата стоманена конструкция е лека, но здрава. Това означава, че тя може да бъде построена бързо.
  • Вашите опции са неограничени
    Вашата стоманена конструкция се състои от здрави компоненти, които могат да бъдат лесно персонализирани.
  • Имате спокойствие
    Вашата стоманена конструкция ще бъде проектирана, произведена, доставена и монтирана от Фризомат. Следователно всичко е пропито с нашия опит.

WE SHELTER YOUR BUSINESS

[Functional]

Фризомат проектира, разработва и произвежда
широка гама от иновативни сгради от стомана,
въз основа на най-високите стандарти за качество.

[Emotional]

Но ние правим повече от това.
Предлагаме специфичен опит в бранша,
като създаваме решение, което напълно
отговаря на Вашите изисквания.
По този начин ние не само защитаваме
Вашите бизнес активи, но също така и
Вашата инвестиция.

Търсите висококачествена стоманена сграда?