Нашата компания

Фризомат е основана през 1978 г. от Ги Зомерс. Ние сме белгийска компания, която проектира, разработва, произвежда и изгражда сгради от сглобяема студеноогъната стомана. Фризомат обхваща целия процес от научно-изследователската и развойна дейност, проектирането през производството до транспорта, монтажа и следпродажбеното обслужване. За нашите студеноогънати стоманени конструкции се използват с 30% по-малко стомана, но са здрави и устойчиви. Това прави сградите на Фризомат лесни за транспортиране и монтаж. Повече от 85% от продукцията ни се изнася.

Фризомат има 14 дъщерни дружества в цял свят – Алжир, Белгия, Бразилия, България, Словакия, Франция, Германия, Унгария, Полша, Португалия, Румъния, Холандия, Украйна, както и производствени предприятия в Белгия и Бразилия. Броят на представителствата ни в цял свят непрекъснато расте. Чрез това международно присъствие Фризомат работи в над 100 страни, където е завършила повече от 35 000 проекта от стоманени контструкции. Компанията има 450 служители в цял свят.

Създадено като дъщерно дружество на Фризомат Белгия през 1993 година, Фризомат ООД работи вече над 29 години на българския строителен пазар. През изминалите години сме изградили над 920 сгради в България и можем с гордост да кажем, че сме спечелили доверието на стотици доволни клиенти.
Много иновации в строителните системи на Фризомат, са родени в България. Днес в София е базирано основното инженерно бюро на Фризомат, което всяка година проектира стотици обекти за клиентите ни – в България и по целия свят.

 

Фризомат създава пространство. Стоманени конструкции построени в кратък срок и използвани дълго време.

Фризомат ще Ви изгради стабилна сграда в кратък срок. Изграждаме конструкциите с помощта на студеноогъната стомана. Какви са ползите?

  • Спестявате време и пари
    Вашата стоманена конструкция е лека, но здрава. Това означава, че тя може да бъде построена бързо.
  • Вашите опции са неограничени
    Вашата стоманена конструкция се състои от здрави компоненти, които могат да бъдат лесно персонализирани.
  • Имате спокойствие
    Вашата стоманена конструкция ще бъде проектирана, произведена, доставена и монтирана от Фризомат. Следователно всичко е пропито с нашия опит.

WE SHELTER YOUR BUSINESS

[Functional]

Фризомат проектира, разработва и произвежда
широка гама от иновативни сгради от стомана,
въз основа на най-високите стандарти за качество.

[Emotional]

Но ние правим повече от това.
Предлагаме специфичен опит в бранша,
като създаваме решение, което напълно
отговаря на Вашите изисквания.
По този начин ние не само защитаваме
Вашите бизнес активи, но също така и
Вашата инвестиция.

Търсите висококачествена стоманена сграда?