ноември 10 2021 0Comment
Darimex nagrada Frisomat

Сграда изградена от Фризомат с награда „Златен отвес 2021“

Промишлена сграда Златен отвес 2021

За двадесети юбилеен път беше връчена наградата „ЗЛАТЕН ОТВЕС”. Организатор на конкурса е „Камара на строителите в България – Областно представителство” град Варна.

В категория „Административни, офис, промишлени и търговски сгради с  първото място бе отличено предприятие за производство на материали и опаковки от хартия и картон по плана на с. Тополи, община Варна. Производственото хале е изградено от Фризомат ООД с главен изпълнител на цялостния проект „Експрес гаранцион“ ООД и възложител Даримекс Трейдинг ООД.

Просторна сграда

Производствена сграда и администрация

Сградата е с широчина 44 м, дължина 69 м и височина от 5,6 м. Помещава целия производствен процес, товаро-разтоварна дейност и административна част. Благодарение на оптималната изолацията, прозорци и различни допълнителни завършващи елементи е осигурена благоприятна среда за работещите. Големите секционни врати допринасят за улесняване на логистичната дейност.

Високи стандарти

Производствена сграда и товаро-разтоварна част

Фризомат проектира, разработва и произвежда широка гама от иновативни сгради от стомана, въз основа на най-високите стандарти за качество. Високо оценено и от журито на конкурса, тъй като сред критериите за оценка на обектите са: качеството на строително – монтажните работи, прецизност при спазването на технологиите и детайлите на сградата, съответствие с проекта, функционална пригодност, индивидуалност на архитектурния проект, възстановяване и усъвършенстване на градската среда.

frisomatbgadmin