СКЛАД И ПРОИЗВОДСТВЕНА СГРАДА

Йонитех ООД е с основна дейност: производство на инсталации за йонно азотиране и карбонитриране, производство на инсталации за обезмасляване, разработване на нови технологии и оборудване за химико-термична обработка, сервиз и модернизация. През 2008 г. Фризомат построи производствената част на сградата, която е с наклон на покрива от 10°, с ширина 15 м, дължина 21 м и височина 6 м. През 2012 г. от Йонитех се обърнаха за построяване на още една сграда със стоманена конструкция, прилепена към вече съществуващата, която ще бъде използвана за склад и експедиция на продукцията. Тя също е с наклон на покрива от 10°, с ширина 15 м, дължина 12,6 м и височина 6 м.

Светла и просторна сграда

Сградите се харесват, благодарение на своята лека стоманена конструкция, голямата височина и лекия наклон на покрива придаващи модерна визия. По стените са поставени прозорци, а по покрива са монтирани прозрачни пана, които дават достъп на естествена дневна светлина, това прави приятна работната среда. Монтирани са големи врати в склада, които създават удобство за товаро-разтоварна дейност.

Eтажна конструкция за администрация

Производствената сграда с офисна част е широка 15 м, дълга 21 м и висока 6 м. Височината е подходяща и позволява да бъде изграден втори етаж. Окачените тавани оформят интериорния дизайн, скриват сложните инсталационни системи и допринасят за пожарната безопасност.

Максимален комфорт

Многослойната топлоизолация на Фризомат е гаранция за икономичното постигане на постоянна комфортна температура в работните помещения. Прозорците и елегантните входни врати придават модерен външен вид, а прецизно решените детайли по завършващите елементи около тях осигуряват перфектната водоустойчивост и топлоизолация на сградата.

ДАННИ ЗА ПРОЕКТА

Категории:
Kлиент: ЙОНИТЕХ ООД
Mестоположение: София
Площ: 189 кв. м.
Завършен: 2012 г.

Търсите висококачествена стоманена конструкция?