СЕРВИЗ ЗА АВТОМОБИЛИ И ШОУРУМ

Фирма ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД – MOTOEXPERT предлага комплексен сервиз за автомобили. Под един покрив ще намерите един „супермаркет за автомобилисти“ с богат асортимент и сервиз за почти всички марки автомобили, който е оборудван с модерна техника и съдържа богата гама сервизни услуги, извършвани от висококвалифициран персонал.

Сервиз

За последните години Фризомат построи за ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД повече от десет метални сгради в различни точки на страната с обща площ повече от 6000 m2. Сградите са големи, просторни и практични. Това позволява да бъде извършен щателен преглед на поверения им автомобил и съответно ремонт.

Шоурум

При изграждането на стоманен шоурум за автомобилите Фризомат оставя пространство за големи стъклени витрини. Това дава възможност на минувачите да се възхищават на автомобилите отдалеч. Фризомат осигурява достатъчна изолация с помощта на сандвич панели и оттам приятни температури в рамките на сградата. Това означава превозните средства се съхраняват в идеални условия. Сградите на Фризомат предлагат цялото пространство, което Ви е необходимо, за да може може Вашите автомобили да изпъкнат повече.

ДАННИ ЗА ПРОЕКТА

Категории:
Kлиент: ФУЛДА БЪЛГАРИЯ ООД
Mестоположение: гр. Хасково
Площ: 557 кв. м.
Завършен: 2001 г.

Търсите висококачествена стоманена конструкция?