СКЛАДОВЕ

Няколко сгради обединени в един склад за гуми

БОРЯНА ГРУП от гр. Дряново се занимава с широк кръг от дейности. Едно от бизнес направленията е внос, износ и продажба на гуми и джанти на над десет световни марки за различни видове моторни превозни средства.

За правилното им съхранение и складиране се обърнаха към Фризомат. От 1999 година насам, с увеличаването на обема на работа, се увеличаваха и сградите на Фризомат. В момента халетата на Фризомат са шест от типовете с двускатен покрив с наклон от 10° и 22°, с обща застроена площ 5 204,26 m2, като в две от тях има 1235,76 m2 етажна конструкция. Това, което ги обединява – сигурният и надежден подслон на сградите на Фризомат.

Детайлите в склада на Фризомат са важни

Складът на Фризомат изпъква благодарение на довършителните детайли. Прозрачните пана на покрива предоставят естествена светлина за удобната работа в помещенията. Големите врати позволяват на камионите да товарят и разтоварват бързо. Всичко това води до благоприятна работна среда и практичен склад за гуми.

Етажна конструкция = удвоена използваема площ

Стандартните етажни конструкции на Фризомат са особено подходящи за специфичната технология за складиране на автомобилни гуми – ограничение на височината на складиране. С лекия сглобяем етаж ефективно е удвоен капацитетът за складиране на сградите.

ДАННИ ЗА ПРОЕКТА

Категории:
Kлиент: БОРЯНА ГРУП
Mестоположение: гр. Дряново
Площ: 5 204,26 кв. м.
Завършен: 2003 г. - 2009 г.

Търсите висококачествена стоманена конструкция?