ОФИС СГРАДА И СКЛАДОВЕ

За БКС Витоша АД Фризомат изгради две складови халета и една офисна сграда с размери ширина 25 метра, дължина 45 метра и височина 6 метра. За увеличаването на офисната площ и пълноценно използване на възможностите на терена ние изградихме втори етаж.

Функционално решение на два етажа

Първият етаж се използва като търговска площ, а офисната част се помещава на второто ниво, с височина при улука шест метра, което позволява изграждането на втори етаж със стандартните стоманени конструкции на Фризомат.

 

 

 

Нестандартна визия

С умелото използване на стандартните системи на Фризомат постигнахме оригинална и модерна предна фасада на сградата. В основата на архитектурното решение са трайните и устойчиви на атмосферни въздействия стоманени обшивки на Фризомат, предлагани в разнообразни цветове. Със своя вграден топлоизолационен слой те осигуряват комфортна среда за работа и търговия.

 

 

 

 

Удобни складове

Довършителните детайли в стандартните метални халета допринасят, както за фунционалността при складиране, така и за удобството на работещите в тях.

В двете складови халета са инсталирани прозрачни покривни панели за проникване на естествена светлина. За удобни товаро – разтоварни дейности халетата са снабдени с козирки и големи врати.

ДАННИ ЗА ПРОЕКТА

Категории:
Kлиент: БКС ВИТОША АД
Mестоположение: гр. София
Площ: 4260 кв.м.
Завършен: 2006 г. - 2012 г.

Търсите висококачествена стоманена конструкция?