Търсите висококачествена стоманена сграда?

Строителни решения

Защо Фризомат

 • We shelter your business!

  Сградите на Фризомат отговарят на Вашите нужди перфектно. Ние Ви съдействаме за постигането на най-доброто решение за защита на Вашите служители, машини и стоки и едновременно с това защитаваме Вашата инвестиция.

 • Контролираме целия процес. Както и Вие!

  Ние обхващаме цялата верига с добавена стойност, от научно-изследователската и развойна дейност, проектирането и производството, до транспорта, монтажа и следпродажбеното обслужване. Ние имаме пълен контрол. Както и Вие.

Innovators in
steel buildings

earth

100+
държави

frisomat buildings

35.000
сгради

frisomat employees

450
експерта

Примери от практиката

 • Конна арена, закрит манеж в сглобяемо метално хале на спортен комплекс Тракиец
  Закрит манеж
  anemptytextlline
 • Кравеферма с покривна вентилация, прозрачни пана и топлоизолация в гр. Грамада
  Кравеферма
  anemptytextlline
 • Временни метални сгради с перфектна водоустойчивост и топлоизолация
  Временни сгради
  anemptytextlline
 • Двускатно метално хале - магазин за детски играчки и склад за Комсед АД
  Магазин за играчки
  anemptytextlline

frisomat steel crane hook

СВЕТОВНА ОЦЕНКА

От самото начало, преди 40 години, ние изградихме 35 000 сгради по цял свят. Ние имаме дъщерни дружества в 14 държави и производствени предприятия в Белгия, Русия и Бразилия.

frisomat innovation

РЪКОВОДЕНИ ОТ ИНОВАЦИИТЕ

Нашият отдел за научно-изследователска и развойна дейност, заедно с нашите водещи изследователи, ни насочваше към намирането на новаторски решения. Нашите студеноформовани стоманени конструкции консумират с 30% по-малко стомана, но са стабилни и устойчиви.

frisomat construction crane

НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР

Фризомат е семеен бизнес. Нашите ценности и нашите служители са важни за нас. Ние ги надграждаме, за да развием дълготрайни отношения с Вас. Това ни прави надежден партньор.

frisomat custom industrial building design

УСТОЙЧИВОСТ ДО ОСНОВАТА

Нашият строителен процес е устойчив. Соларни панели осигуряват 50% от нашата енергия. Ние използваме по-малко стомана, интелигентен транспорт и намаляваме до минимум отпадъците. Стоманата е 100% рециклируема.

Отзиви

Благодарение на Фризомат ние организираме уроци по езда през цялата година. Което е от съществено значение, когато ръководите училище за езда. Закритата арена за езда изглежда страхотно и е много солидна. Наистина можем да препоръчаме Фризомат.

 

Фризомат ни помогна да развием бизнеса си. От пространство под наем сега имаме 6 собствени склада, с обща площ от 19,000 кв.м. Качеството и естетиката позволяват лесно да се привлекат и поддържат дългосрочни наематели. Имаме най-доброто съотношение качество-цена!

Заедно с екипа на Фризомат ние вдъхнахме живот на нашия стратосферен проект! На летището Payerne, в Швейцария, персонализираният хангар помещава първия соларен стратосферен двуместен самолет в света. Ние сме новатори, както и Фризомат.

Нашият бизнес с авто части и картонени опаковки надрасна капацитета на нашия склад. Спешно се нуждаехме от допълнително пространство. Под натиска за помещаване на пристигащите нови продуктови линии, Фризомат беше чудесен избор. За по-малко от 35 дни новият склад с площ от 2 000 кв.м. беше сглобен и готов за употреба.

Нашите клиенти