МАГАЗИН И СКЛАД ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ

Магазин и склад за строителни материали в метално хале от Фризомат

Родимекс ЕООД е търговска компания за строителни материали, бои, строителни профили, мазилки и др.

В България фирмата притежава складова и магазинна мрежа основно в Пловдив и София, както и широка дистрибуторска мрежа из цялата страна.

Дружеството осъществява и координира дейността си чрез модерно оборудвани търговска база и офис в Пловдив, за построяването на които се довери на Фризомат през 2008 година. Метално хале за магазин и склад за строителни материали с ширина 18 м, дължина 45 м и височина при улука 5 м помести стоките, осигурявайки достатъчно място за поддържане на наличности, както за директна продажба, така и за дистрибуция.

 

Разширяване на бизнеса = разширяване на базата

С развиването на дейността си компанията имаше нужда от допълнително пространство за съхранение. През 2021 година Фризомат разшири съществуващата база с 98 кв. м. и навес към съществуващото метално хале широк 3 метра.

Без прекъсване на работния процес

Докато се изграждаха новото хале и навес, работата на търговската компания не беше прекъсната, а новоизградените метални конструкции допринесоха със защитено място за допълнително съхранение на материали и стоки. Общата застроена площ в базата достигна над 900 кв. м.

ДАННИ ЗА ПРОЕКТА

Категории:
Kлиент: РОДИМЕКС ЕООД
Mестоположение: гр. Пловдив
Площ: 908 кв. м.
Завършен: 2008 г., 2021г.
Link: Visit project

Търсите висококачествена стоманена конструкция?