март 07 2018 0Comment
frisomat-new-website-same-quality-steel-buildings

Международният строителен предприемач Фризомат придобива нов световен облик

„Сега, повече от всякога, клиентът е във фокуса на нашата история“

 

Новият сайт на Фризомат. „За нашите клиенти това е най-забележимо на нашия уеб сайт“, казва изпълнителният директор Kris Oorts. „Обновихме нашата дигитална визитка и ние се гордеем с нея.“ Клиентът е в основата на историята на Фризомат. „Това винаги е било така, но сега искаме да подчертаем това още повече по всички начини. С новия ни лозунг „We shelter your business“- ние показваме на клиента, че отчитаме неговите специфични нужди.

frisomat_we_shelter_your_business„Изискванията на нашите клиенти се променят“, казва Kris Oorts. „За да продължим да се отличаваме на международно ниво, предлагаме гъвкав подход.“ Тази гъвкавост означава, че Фризомат получава нов облик. „Ние сме убедени, че нашите клиенти ще се идентифицират с „We shelter your business“, продължава Kris Oorts. 

 

Функционална и емоционална победа

„Те могат да разчитат на Фризомат за най-висококачествени индустриални сгради. Но далеч не само това.“ Възползвайки се от дългогодишния ни опит като строител на сгради от стомана, ние предлагаме съвети за индивидуални решения. По този начин клиентът е сигурен, че бизнесът му е защитен, като същевременно е напълно спокоен за инвестицията, която е направил. Можете да го наречете както функционална, така и емоционална победа. Спокойствие по време на строителния процес и висококачествено изпълнение на сградата като краен резултат. Това гарантираме на всички наши клиенти. „

we shelter your business

 

GO & PRO series

Но има и още. Фризомат въвежда GO & PRO series. GO series е стандартна сграда на конкурентни цени и бързи срокове за доставка. Тези, които имат специфични потребности, могат да разчитат на PRO series, със специално адаптирани съвети. „За тези сгради ние предлагаме редица варианти, които ще насочат клиента към правилния избор за неговите нужди“, казва Kris Oorts. „Независимо дали търси сграда за малки и средни предприятия, птицеферма или хангар за самолети, Фризомат е експерт в изграждането на индустриални сгради“.                     

                                                 

Чисто нов уебсайт

„Това също е и посланието, което искаме да предадем с новия ни уебсайт“, казва Anniek Flemings, маркетинг мениджър във Фризомат. Ясно е, че този канал също отразява новия импулс. „Въз основа на потребностите на клиентите ние инвестирахме в обновяване. Независимо от това нашите клиенти ще открият познатия набор от ценности на Фризомат, които останаха непроменени. Ние оставаме семеен бизнес, който се стреми да се представи като надежден строителен партньор. Иновациите са в нашите гени. Не само, че се стремим непрекъснато да обновяваме проектирането, производството и монтажа на проектите ни за стоманени конструкции, ние също искаме да се отличаваме и с нашите инструменти за комуникация с клиентите. Нашият нов сайт е чудесен пример в това отношение. „

frisomat-new-website-same-quality-steel-buildings

frisomatadmin